Wednesday, November 30, 2011

ketagih


Lately nk bgtau,aku ketagih menda nih, aku sgt risau

fyi, dalam satu hari aku boleh habihkan 5 paket

sekali satu hidangan, baham dua paket

GILA!

So mee sedap,sape suruh sedap sgt?!


*owaitkan? dari ketagih dadah tak ke bala?


8 comment(s):

Rozuan Ismail said...

mee sedap memang sedap tapi jgn sellau makan.x elok.

Sang Pemerhati said...

waaa, setuju sangat ! mee sedap memang sedap ! XD

CintaZulaikha said...

ttp mmg sedap lah mee sedap nih..

AIDA said...

too much MSG is not good,
plus it can only fills your tummy but doesn't fullfill your body's need. =)

Ri said...

aku igt lg masa sekolah rendah dulu aku ketagih maggi.
tk pasan pun until mak stop aku cold turkey! perghh!! mmg seksa withdrawal gilerrr..

oleh itu, sila la kurangkan sblm jd mcm aku dulu :P

::FAIZ FARISH:: said...

akupun suka makan yg tu

bukankosong said...

thnks geng komen kat blog gua

mee sedap mmg sedap, walau zat tak seberapa tp kesedapannya tu membutakan.

Tp xpe, cuba beringat jgn duk mkn selalu

Joe_Hans said...

ok, memang aku suker mee sedap nie