Friday, November 23, 2012

fajar menyinsing





berakhir sudah part II tadi

selepas kerja bergegas ke cinema untuk menjamu TWILIGHT breaking dawn

bagi aku super owsem!



namun ada certain part ada bad review

up to selera masing-masing kot



pepun aku puji part perang

kemuncak cerita bila perang berlangsung

super best dengan kelebihan masing-masing

debaran aku tak henti-henti untuk setiap pembunuhan

nak aje aku jerit ' mampus ko!'



lama aku menanti selera perang mcm nih

yg pernah dulu aku harap melalui X-Men & Harry Potter tapi hampeh tak kesampaian  

mungkin ramai yg bengang sbb cerita nih happy ending dan peperangan yg digambarkan cuma ilusi tapi serius menjadi

sebab aku ingat perang betul



tapi ada bait bait part yg korang benci

bila mana watak banyak bercakap, bermain emosi dan cerita seakan mengejar waktu untuk penjelasan setiap watak

aku tak mau bercerita detail, kalau mau senang, boleh google , info berlambak

lagi bagus kalau korang beli tiket dan tgk sendiri



aku bagi 9/10...


6 comment(s):

Amin A. R said...

X pernah tengok citer ni dari mula2 lagi..........so nak g tengok tu rasa macam ada kekurangan.....

luddin said...

X pernah tengok cite dari mula....tapi ntah camne boleh tgk final part ni...

setuju dengan bukankosong...

The best final trilogy....harry potter pun x leh fight this one...

AWESOME!!!

Masa dalam panggung siap ade org tepuk tgn lagi termasuk yg comment nie..huhu!!

dee said...

cop. dah kuar ke???

CintaZulaikha said...

tak tgk lagi yg part 2

crescent said...

ok nak kene pergi tgk lah...mcm best jer...

Rapunzeel Cikilolo said...

tinggi tu bintang yang dibaginye... :)