Wednesday, November 28, 2012

retis



kalau ada sesiapa add twitter artis

mesti nak artis tuh balas tweet

kepuasan bila tweet dilayan

tersenyum dan serasa nak print screen



jgn haraplah weiii




12 comment(s):

Rapunzeel Cikilolo said...

berpengalaman la tu :)

iKhRam said...

sejarah mencipta akaun twitter kerana terlalu obses dgn ezani masterchef

bila dia ada twitter, kita pun nak bertwitter..

sampai ke hari ini
akaun tu tak pernah dibuka lagi..

bagaikan terbiar menajdi belukar.. hahaha

miranadia said...


dah tahu diorang tak reply

tapi tangan macam gatal je nak tweet

haha.

AQu Mad said...

facebook lagi best daripd twitter

Felly Sophia said...

Itu pun kalau retis tu nak reply. Heh.

bukankosong said...

@Rapunzeel Cikilolo ada sekali la yg jawab

bukankosong said...

@iKhRam belum masanya kamu jatuh minat lagi kot

bukankosong said...

@miranadia biasala kita, nak perhatian

bukankosong said...

@AQu Mad tak jugakla mad

bukankosong said...

@Felly Sophia tau xpe

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.