Wednesday, November 7, 2012

settle




a few beban yg ditanggung seperti dilepaskan

release mungkin dengan jayanya

Alhamdullilah



ralat serta aneh juga rasa bila mana tak dapat mencoret secara live pakai PC , asyik guna hset untuk update blog

itu pun update ketika bekerja,janggal rasa

agak lama juga menyepi disebabkan masalah internet kat rumah, my adik kahwin & bz dengan kerja yg amat

untuk segalanya beban itu settle

org kata kalau sabar, hasilnya berbaloi



tengok lah a few post aku tak sempat balas komen

apatah lagi untuk berjalan ke blog kawan-kawan yg best kat sini

nasib baik ada a few yg tak putus untuk berkunjung ke sini, thnks all



btw aku masih ada beberapa ekor hamster untuk dijual

special untuk kengkorang aku jual RM6 je sekor, i think sangat murah setakat ini

kenapa nak jual? bukan bermakna nak bersara dari dunia pelihara hamster tetapi bila mereka ramai sangat, aku rasa patut dijual kot

a few mereka sangat-sangat chumil

pada sapa sapa yg berminat boleh PM me kat FB atau kat sini

atau mungkin ada kawan-kawan lain yg berminat boleh bgtau aku



TQ


9 comment(s):

SaddLone said...

kesian hamster2 tu ko nk pecah belahkan..hehe

skulluv said...

hamster? kalau jaga letak dalam balang boleh tak ek? or payah?

khaifaiz said...

Tang bela2 ni memang aku x pernah berjaya la

Ri said...

haha.. akhirnya kau kembali mencoretkan lbh byk warna warni hidupmu :D

Felly Sophia said...

Patutlah jarang nampak. Kemain busy hidup kau ya. ;p

CintaZulaikha said...

teringin plak nak beli, tp skrg duk kedah..camno plak nak hantor tuh...

Aku Mad said...

kalau aku , tak sampai hati aku nak jual hamster tu ,, hurm

kalau kat sarawak camna nak hantar tuh ?? nak kene caj penghantaran ke ?

.FH. said...

ehh ini memang bukan kosong.
menjana income nih hehe :)

the malay male said...

Busy sgt nampaknya kawan kita ni :-)