Friday, September 23, 2011

album Tok Iti


Tadi cari album baru Tok Iti, sbb ada a few blogger dh buat review...jelez mereka dapat dulu!


Tp cari-cari xde agi, lembab tul, padahal aku dah duk kat KL nih.Nengok la esok can ana? Tp apapun saya mau beli! Sbb dengar kata byk Track yang best.






* Tak mau ulas apa2 pasal yg telah berlaku, be the best 4 the best : )

5 comment(s):

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

oh peminat dia ye... saya plak tercari2 mana simply siti yang baru tu..susah benor nak dapat....

CintaZulaikha said...

ni peminat besaq nih..dah agak da~

bukankosong said...

cempaka sari: ada je kat Jusco,watson

Ika: peminat tegar, hehehehe

::FAIZ FARISH:: said...

nanti kau dah beli, aku nak pinjam k.. hehehehe

bukankosong said...

faiz: boleh je!

dalam mimpi! hahahaha