Monday, September 5, 2011

Coretan


Pagi nih baru dapat seru nak update blog,xde mood wei lately ngn idea yg kering kontang.Aku biar blog aku nih terbiar.


Tapi aku rasa bukankosong nih makin sunyi jab,maybe sbb aku jrg BW,jrg komen blog owg,jrg update dan jarang tu serta jrg nih.Maklumla blogger tak glame, so owg lain pun turut pandang sebelah mata je.


Btw, cepatkan masa berlalu?Sedap je ia melayangkan siang dan malamnya,sedar-sedar cuti raya dah nak abih,sedar2 dah nak start keje balik dan sedar2 aku terpaksa meninggalkan my luvly kg lagi utk menuju KL dan bekerja.


Istilah malas,xyah diulas la.Semua serba tau.


Apepun proceed je, manyak menda nak kena buat,manyak menda nak kena tengok dan manyak menda nak kena check.


Antara yg perlu aku check balik adalah tang HATI,KERJA,MASA,FUTURE dan bla bla bla.



*Oh ya,aku nak menulis balik bole? Ada smpai seru sikit,sblm nih ada senyap2 wat karya bodoh.Pe kata aku wat karya cerdik plak kali ni...kita tgk nnti.


Sekian.....


9 comment(s):

encikReza said...

welcome back!

::FAIZ FARISH:: said...

Hi Lama Tak Singah Sini... Sebab Cuti Raya... Hehe macam mana hari Raya anda?

Asrul "iLham" Sany said...

bloggger tak femes dtg singgah sini...

anyway, alam maya tak pe kalau sunyi, sb dunia realiti lebih 'indah'

;D

bukankosong said...

reza: Thnks reza yg menyepi...ha..ha..

Faiz: Thnks faiz, ok je...best gak

ASrul: hu..hu..ye ye

Joey said...

heloooo... x glamer katanyer..abis yang nak dekat 300 kat atas tu ape???

p/s ada orang lagi x glemer tau. hit pun 1 hari skali.pun cuma ada 7 org.hah! :P

bukankosong said...

Joey: ala..mcmla aku beribannn

follower ramai belum tentu glamer pun.Nak2 yg jenis sorot identiti nih

opsss!!! ha..ha..

Joey said...

lol. aku mana ensem macam HR. or DA.

entry gambar pose2 model bersantai di pantai (contohla kan) jer dah 3 riban komen..hahahahahaha

Ri said...

ooh.. yg sorok identiti tu lagi glamer la ek?

bukankosong said...

Joey: Aku tak mo jumpa HR & DA tu,aku nak jumpa ko la

Ri: yg nih pun sama...ha..ha..