Sunday, September 25, 2011

All ur Luv - Dato' CT




Orang kata, kalau tak cuba mana nak tau ok ke tak? Bole ke tak? Berjaya ke tak? Atau mungkin juga gagal.

Yang penting mencuba kan?

Aku respect Tok Iti, walau beliau dikecam BInya yg tak seberapa, sebutan tak betul tp berani sahut cabaran dengan menyiapkan album ini...kira hadiah buat peminat diala yg lama ternanti-nanti new album beliau.

Even sgt ralat bila dapat tau, beliau tak join AIM, ciss! Rasa malas nk tgk nnti kt TV. Lainla Tok Iti dijemput wat persembahan mcm Juara Lagu atau ABP aritu. Hu..hu..

Oh ya, tak mau cakap pjg...so pasal album beliau. Bg aku SUPERB! untuk org 1st time mcm beliau, most of the song mmg menarik minat aku, lain n malar segar,beliau tak tangkap muat ye. Most of the track berjaya menarik minat aku.Even 1st time dengar pun. Most rekod kat luar, tu sound cambest n pembawakkan lagu dlm album Tok Iti cam lain sikit.

Cuma ada kureng sikit, sbb byk lagu yg dimuat tak mencabar vokal siti dan siti mcm tak bole all out sbb tak biasa agi kan.Tp apepun syabas sbb aku rasa sgt berbaloi melabur duit dan menunggu ketibaan album All ur Love nihhh.

Antara lagu yg terBEST kat album nih;

1.) Tonight

2.) All over again

3.) I'll wait 4 ever

4.) Fight 4 luv

5.) Remember me

others, oklaa....single beliau skrg 'Falling in Luv' tetap aku layan, mungkin dh lama, rasa tak xclusiv dah.


5 comment(s):

Anonymous said...

Falling in love...
mmg best!!
even im not person who are fanatic with Dato Siti! :)

eman said...

aku akui r other certain lagu uh Bi dia cm probs xpi aku suka lagu falling in love ngn wait forever... tp cry out the best...hihihih... eneway gud effort...

Rozuan Ismail said...

falling in love memang best

Asrul "iLham" Sany said...

nak pinjam n kopi...muahahaha

Cik NurulZaty said...

suka mak iti jugakk..hee