Monday, September 19, 2011

Voice up!


Customer Voice Jusco Au2,

Cis!!!


Ha..ha..aku rasa sgt lawak!

12 comment(s):

eman said...

nasib bek syawal sebulan so maafkn tuk tempoh sebulan la..t br leh wat aduan...hihihih

Joey said...

lol

aku pernah teringin nak tulis

tapi aku teringat, yang aku ada kenal bos jusco diinternet so, aku voice up terus kat dia la kan...hihihi

p/s contoh: kekurangan cashier bahagian atas dan si gemuk aku pernah ckp kaaaannn

CintaZulaikha said...

hahhah...terus terang giler lah gamaknya, seb baik ada perasaan minta maaf agi..hehe

Asrul "iLham" Sany said...

Saya tak puas hati byk benda ni, saya nak jumpa trainer senior Jusco SEKARANG.

;-)p

::FAIZ FARISH:: said...

haha so funny....

bukankosong said...

eman: tul tul...he..he..

Joey: aku nak complain pasal ko plak, sal misteri sgt? kalah Tok Iti

Ika: tu lah pasal

bukankosong said...

Asrul: SENIOR?...perkataan nih membuat aku tua, tak mo! Muda lagi.Ha..ha..

Faiz: hahaha

Joey said...

menjawab soalan. i was not that mystery. it's just that, you were not looking harder. lol.

p/s that's how i found you :)

Ri said...

haiyoh!
joey dgn BK ni dah penah jumpa ni! cuma BK je yg tk tau kot? haha

bukankosong said...

Ri: dia memang cam tu, sah2 la dia leh tau who am i, sbb i letak link FB kat blog...dia je tak letak apa2, so looking harder cam ana pun xkan jumpa.

Nyampah2...ha..ha...

Joey said...

hellllooooo

i know your fb.

dah lama sangat since dari kisah rumah merah dulu

p/s see, aku datang dari bila?
and i have ability to notice people i saw on the net with the one at reality. thank you for making a show. i almost thought you were one of the cashier...matilaaaaa

bukankosong said...

Joey: pemalu tul la Joey nih...kawe sgt tak pahammm :p