Wednesday, September 14, 2011

Wednesday aku yg bisu


Hari ni cuti lagi,


Semalam tidur agak lewat, maka bangun pun lewat, tp macam biasala pepagi mesti phone berbunyi, bukan bunyi alarm tp call masuk, sangat menggangu sbb once aku celik nak tidur balik pun susah.


Before sleep semalam aku telan ubat, yala, asyik batuk je, selesema agi dan suara masih lagi xde, nak bercakap pun susah. Sebab tu sape call aku pikir 2 kali nak angkat.


Alhamdulillah walau tengah selsema yg agak berat nih dengan ilang suaranya, aku tak demam. Actually badan kena kuat, antibodi pun. Aku tak berapa gemar bergantung pada ubat kecuali have to je.


Pe aktiviti rini? May be kuar kot, layan wayang dan malam nanti kena study sikit, esok ada test kena duduki. Foodhandler test to become Foodhandler Trainer, wish me luck k!


Sekian...

9 comment(s):

Saiazuan said...

nk ikt tgk wayang! hehe

::FAIZ FARISH:: said...

owh, skang memang musim sakit kot. sbb kwn aku pun batuk n selsema.. aku plak lagi naya, masa raya aku batuk n selsema... huhu

Asrul "iLham" Sany said...

wahhh...saket2 pun pegi tgk wayang...

terbaekkk

ngah carik masa nak tgk wayang gak... T_T

CintaZulaikha said...

wayang...ceta apa je r nak tgk time ckit2 nih..huhu

Ri said...

aahhh! ngelat!
sakit2 pun leh tgk wyg! haha!

usaha bebaik ye! moga berjaya jadi foodhandler yg bergaya!

Joey said...

really?

i hope you latih bebudak jaga food betul2

x mau insiden si gemuk berulang kepada orang lain

bukankosong said...

saiazuan:jom...crita smurff

faiz: nasib baik aku tak kena time raya, tp so far alhamdullilah tak demam

bukankosong said...

asrul: kena hiburkan diri, duk dlm bilik busan je.hu..hu..

ika: crita smurff, selsema je,ilang suara sikit, tp mcm dh ok..bule la...lyn wyg

Ri: hu..hu..thnks

bukankosong said...

joey: amboi...biasala bdk tu, dia spesel sikit..semua owg sabar je ngn dia. But...teruskan kunjungi Jusco tau.