Thursday, September 15, 2011

diri cam bola


Sad!


Rasa diri cam bola, i dunno, mungkin yg terjadi ada hikmah kot.Aku masih berharap dan masih akan pegang janji yg dijanjikan seseorang. Jika mungkir lagi, aku memang orang yang teraniaya...tau kan doa owg teraniaya selalunya dimakbulkan?


Aku bukan kejam, cuma aku rasa diri diperkotak-katikkan, bukan aku tak berusaha, tp setiap kali peluang yg ada itu, aku ditahan mentah-mentah.


Entahla...dugaan buat aku.Namun jauh kat sudut hati, masih berharap lagi, berharap yg terbaik buat diri sendiri. Berharap akan ada miracle yg terjadi.


Aminn...moga yg terbaik buat aku.


*Sedih bila dapat tau berita td... : (

8 comment(s):

::FAIZ FARISH:: said...

aah, akupun rasa sgt teraniaya skrg... sbb janji

haNIz said...

keep strong!

Saiazuan said...

just doakn yg diri kamu tidak lagi teranaya.. jgn doakan orng yg anaya kamu tu ditimpa malang

Zamri A. said...

Sabar sabarudin.. setipa ujian ada hikmahnya. Tapi soklannya, bola apa yer? Bola sepak, bola rugby, or..bola pingpong? Huhu... Cheer bro. =)

Joey said...

dari hujung tahun lepas lagi kan?

susahnyer orang tu nak bagi.

aku pun masih ditahap sama. susah nak bergerak ke depan.

p/s aku assume jer benda neh. kalau salah maafla. tapi aku still rasa ia benda yang sama kan?

Faaein Talip Roy said...

sabar dan redha.. and keep strong..

bukankosong said...

Faiz: harus kuat! sabar jelahhh

Haniz: thnks beb

Zamree: thnks...bola2 api beb

bukankosong said...

Joey: tul2 beb...actually masih ada peluang lagi, cuma i perlu nunggu & sabar je...sbb tu i tak mau giv up! kalau giv up lama dah i resign

Faaein: me kasih k...utk semngat itu