Wednesday, November 2, 2011

apa yg d'minati


02 Nov 01

Bila urusan kerja dilakukan dengan seikhlas hati, seikhlas jiwa, sepenuh raga dan serajin mungkin

bila lihat hasil...yg tergambar adalah kepuasan

sgt enjoy bila dapat melakukan apa yg diminati

: )




* Andai hidup ini indah spt ini hari-hari, nescaya AWET mudalah aku, sbbnya ubat awet muda tu kan happy dan SAY NO TO STRESS!


5 comment(s):

syabab said...

wahh....sonok nye...tp stress tu satu keperluan..hehe.. sye peminat stress...xleh blah..haha

edanmaya said...

memang betul. kena marah marah pon muka kena senyum. kan
:)

::FAIZ FARISH:: said...

sabo je la....

Ri said...

kekadang stress tu perlu- it helps us grow.
cuma cara kita deal dgn stress la yg tentukan awet muda ke idak :P hehe

smile under pressure!

Hans said...

betul2
sokong entry nih
bila dah diusaha tu berhasil memang puas gila