Wednesday, November 30, 2011

dunia maya


Sometimes aku rasa ada antara kita sangat best kat dunia maya

atau mungkin juga sebaliknya, tp hakikat bila berjumpa lain plak jdnya, tidak seperti yang digambarkan.

Ini mungkin bole berlaku kalau kenalan itu yg baru dikenali mungkin dari FB,Blog,Tweeter atau pe je la medium maya lain tuh.

Susunan ayat chat kat FB(facebook) kemain agi lawak, baik, happy dan juga manisnya ayat kat tweeter tp bila berjumpa live goyah je, membosankan dan pemalu. Atau mungkin juga sebaliknya, rasa cam nak wat balak atau awek je, best sgtttt.

Tak masuk lagi tang picture individu tu, ada yg fake, ok, edit sana sini atau xdok lsg gambarnya.Lagi parah guna gambar owg lain yg meletup-letup.

Huhuhu...macam-macam, tp tu suma hak memasing atau kaedah memasing.Sape yg kena dia yg terasa.

Tp sekarang, agak ramai gak yg bertemu jodoh, yg bermula ngn dunia maya.Networking dan jadi medium macam-macam dah.


*Ha..ha...best tak sy kat dunia maya nih? I mean dunia blog ni? :P


4 comment(s):

sarah mohamad said...

So far, saya ada beberapa kawan dari dunia blogger ni. And diorang semuaaaaa baik2. :D

Asrul "iLham" Sany said...

oh, anda memang kacak...

tetiber...

CintaZulaikha said...

tak sama kut realiti ngn dunia maya..

nizamsani said...

saya pemalu orangnya.