Friday, November 18, 2011

muda


Ni bukan nak bangga diri ke apa, memang berlaku, sumpah tak bohong!

Dan kawe bese bese aje untuk nak dicomparekan ngn abe2 luar sano ( ayat kelate ckit ),owg KG jahhh



Masa gi bank semalam, kakak bank tu ingat i umur 18, baru pah sekolah, baru pah SPM kunun.Kunun nak ajak join ASB jd nak tak nak je...

Then masa nak beli kete, abg saleman ingat adik i tu abg, walhal i la abgnya, muahahahha (gelak evil )

Masa makan kat sebuah kedai mkn, kwn my adik selalu tersasul panggil i adik, iaitu adik pada my adik

Hakikatnya! umur i...oh mai! cari la sendiri...kawe terlalu tua utk suma ini.



*Sedikit je bangga ( bgla chance ye ), jrg tau owg puji mcm nih...muahahahha!! (gelak evil kali ke-2 )


5 comment(s):

CintaZulaikha said...

huhuhuhu..ce citer bapa usia anda sbnr?? takyah malu2..ceta cni, abes cni..hahha

crescent said...

hahaha...x boleh blah comment cinta zuliakha...cite sini abis sini...hahhaha...

tapi btol jugak...umur bape nie...hahaha...

Asrul "iLham" Sany said...

eh, adik ni umur 17 kan? kan, kan kan...

bukankosong said...

ika: kan kantaoi nnti...hahaha

crescent:rahsia...hahahha

asrul: betul betul betul :P

crescent said...

hahaha...17tahun lah...sudah...hahaha...