Saturday, November 5, 2011

pengorbanan


Pengorbanan,

actually dah biasa, dah lali

Happy Aidihadha buat semua,bloggers

Moga raya korban kali ni bermakna buat anda.Lakukan pergorbanan tinggalkan yg tak baik tu.

Pengorbanan saya adalah bekerja dan tak balik kg T_T

dah biasa ye


*Speciall to my owg kg, hati2 balik, mkn nasi avatar tu ''sila ingat saya ye''.Hahahhaha

Maaf Zahir batin juga :P


6 comment(s):

Zamri A. said...

Selamat Hari Raya! Nasik avatar tu nasik kerabu hitam ker...? :)

NAZRUL AZAT said...

sama la saya pon, kene keje di hari raya :-(

crescent said...

Selamat Hari Raya juga...yes nasi avatar tu nasi apa???

Saya pon kerja raya...huhu...pengorbanan...hehe...Aidil Adha tak rasa sangat...kalo Aidil Fitri tue sadis...haha...

Saiazuan said...

Selamat Hari Raya Aidiladha
kepada semua Umat Islam Seluruh Dunia
Terutamanya Pembaca Setia Saiazuan Blog (",)

ingat,
berhenti makan sebelum kenyang hehe

bukankosong said...

Zamri: a ah, nasi kerabu yg best!

nazrul: pasrah aje :p

crescent: both dh rasa beb, raya kat KL, sadisnya sy keje :p

bukankosong said...

saiazuan: apy hari raya tooo...

semestinyer! tak mo gemuk... :p