Tuesday, November 1, 2011

bunga butang



Aku masih ingat bunga nih, xdenyer aku lupa, time zaman kanak2 aku, kira macam dialah antara penyeri

(sila korang jgn salah paham ye)

Aku suka bau dia actually walau ada yg kata sgt busuk! benci!

bila cium, memori time kecik2 dulu terimbau.Apa memorinya? Bior aku jela yg tau dan simpan.

(sekali lagi, sila jangan salah paham ye : P )

Namun kat kg, bunga butang nih species warna merah, cuma tadi secara tak sengaja aku terserempak warna ungu nih.Kira sama la tu kan, warna je lain.

Nak cium kang, gegak gempita shopping complex nnti sbb ada mamat hensem(sila abaikan) cium bunga time tengahari buta.



*Memori bunga butang masih tersemat, suka!

kadang buat kita tersenyum bila mengimbau kenangan lepas specially time kecik2 dulu.


6 comment(s):

miss kinah said...

tak pernah tahu pun nme bunga ni..hehehe

syabab said...

dalam shooping mall ka ade bunga ni?xpasan lak..seronokkan bila dpt mengimbau kisah2 lampau..hihihi...

Ri said...

hurmm.. beribu soalan terlintas di hati tp tk tertanya. hehe

sYukCurz said...

bunga apa ek?

bukankosong said...

miss kinah: actually kalau rajin GOOGLE la, aku ngh malas, just tau nama bunga butang

syabab: ada, nengok nih aku ambik gambar...hahaha

bukankosong said...

Ri: tak mampoo juga utk menjawab :p

syuk: aku tau nama dia bunga butang je