Friday, November 4, 2011

List


04 Nov

Aku tak balik Raya Haji, i think mood raya & bercuti tidak terlitas d'fikiran

Semalam kena tahan polis, padan muka kat diri sendiri.Hahahhahaa...tp tetap lawak

Ada a few yg tergantung perlu settlekan ( Rahsia )

Cam nak beli kereta tahun depan je (actually cam nmpak mcm tahun nih,cuakkk!)

Can't wait 4 the holiday! Bulan 12 nanti

Minggu nih dan minggu depan akan bergelumang ngn sesi wat Stock Take kat store je (Hal keje)

Malas mau fikir menda yg complicated, i m going with the flow (hal luar jangkaan)



*Listing yg aku ngh bergelumang sekarang nih, mcm sewonok,mcm cuak! Complete set...


5 comment(s):

::FAIZ FARISH:: said...

take care

Asrul "iLham" Sany said...

polis yang garang cam kucing kah3

NAZRUL AZAT said...

ada apakah dengan polis itu ??

CintaZulaikha said...

macam2 ada nih...

Ri said...

slmt menyambut 'eiduladha :)
jemput ke umah