Thursday, June 14, 2012

acap kali


dah tau nak parking lama, yg ko gi tarik handbreak pe sal?

selamba gi naik umah pah parking, padahal kereta block kereta owg lain


duk assume kot kereta yg parking kat depan kereta ko tak nak kuar dah

pahtu pe lagi, satu blok duk bising ada owg hon hon suh alih kereta kau

kalau terus kuar takpe, nih tak kuar kuar dah ( malu lah tu kena hon )


merasa kami yg tak terlibat dihon sepanjang masa,memekik mereka suh alih kereta ( dog sungguh! )

paling syok waktu malam

nak aje aku call makhluk yg hon tu suruh calarkan @ bocorkan terus kereta yg block kereta dia (dendam!)



sekian!

* peristiwa yg acap kali berlaku di kawasan perumahan blok aku

6 comment(s):

frimmpong said...

pe mende kau mencarut ni setan

syabab said...

hehe....

Muhamad Zaki Zafir said...

pecahkan cermin,turunkan handbrake amalan mulia utk kes2 mcm ni.

bukankosong said...

setan tgh mencarut la

sbb ada makhluk tak reti alih kete

haha

bukankosong said...

haha

mana menghilang nih?

bukankosong said...

agaknya kot

kih kih