Thursday, June 21, 2012

artis


kalau nak dengar pujian melambung pasal artis kegemaran, pergi rr website artis berkenaan

yg bukan peminat sila berambus!

jgn marah bila kena hentam balik kat website berkenaan kalau ko anti artis tu, bila dimarahi guna hadis segala, tp bila cerca tak hengat dunia

yg ko pun satu, salah masuk website ke? Dah terang benderang ko kutuk artis tu


* ada yg kata dunia artis, dunia lara

6 comment(s):

Tuan Cimot said...

hahah..btol tu..bukan artis je, blog2 org lain pun..kalau tak suka, just close..xpyh nk bg ayt2 yg menghina dan menjatuhkn org..

i'm shin... i'm inesen said...

maybe dorang buka website tu mmg utk kondem kot.. kalo x kat situ nak kat ne lagi.. xde sapa nak baca kalo tepek kat tempat laen..

Edy Fee said...

senang takyah la nak beria hentam2 org.tengok diri sndiri dlu

bukankosong said...

@Tuan Cimot tu rr,kan dah gaduh2, xsyok plak, sek baik tak bersua muka je

bukankosong said...

@i'm shin... i'm inesen a ah, nak perhatian la tuuuu

bukankosong said...

@Edy Fee dah puas tgk diri sendiri kot, kih kih...