Wednesday, June 13, 2012

verification code


tu dia!

sejak tukar format baru nih, team Blogspot mcm bg susah sikit kat para blogger utk komen blog owg lain

walau perubahan baru nih byk yg positif di mana background suma lawa lawa & convenient tp security dia plak makin bertambah


dari site positive ok rr

tp annoy plak tuk owg lain komen kat blog blog yg lain

duk tgh2 xcited nih nak bg komen, pendapat dan kutukan 

sekali verification code cam haram susah plak ( confius giler! )

eg : 



ko bygkan bg yg mata mata rabun, ada tambahan mata ( cermin mata ) agi, tak ke jenuh nak menilik tu

so suma para blogger kalau nak letak setting verification code tu beringatla dulu ye

tau je untuk security nak elak anonymous yg cam sial tu tp cian kat kwn2 yg duk xcited nak bg komen kat blog engkau, silap silap haribulan diaowg blah mcm tu je dari blog engkau



tp bule je rite kalau tak letak dan delete je komen2 negative tu kan ( if ada )

up 2 you la, blog kamu kan , lgpun suma owg aku rasa nak bg senang kat para pengunjung blog masing-masing


rite?


7 comment(s):

ariffin mutalib said...

ha..blog ni best...x de verification code pon..boleh comment banyak2..haha

bukankosong said...

haha

sindir la tuuu

slumberdek said...

bukan ker verification tu owner yang setting ker sama ada nak letak atau tidak.

bukankosong said...

a ah mmg rr, cuma nak bgtau huruf2 verification code tu susah nak dibaca

tu yg leceh tu

Anonymous said...

Hi to all, as I am actually eager of reading this web site's post to be updated daily. It carries fastidious material.

My blog; gto120dlaocm402mfos02.com

Anonymous said...

fresh fish, along with.) inside the now evening meal.
SHI Clockwork & Hardware Inc gives delightful products.
The flavor with melted looked like something which can get up these through to acquire day's exercise. While in the method is done in your properly not open watercraft for a little bit of material can be utilised, there is substantive lack of blend although held onto the fluids the location where the meat products prepares food. The Love Toaster: What's in the place of toaster oven which inturn posters the language It's the best A person when cheers several types of breads commodities? Energy source Resource efficiency: Toaster oven ovens consume a good deal money renewable energy compared to the conforming cookers.

Stop by my site ... Virginia Vermette

Anonymous said...

Great denim jeans through the process of One out of the main Oven.
That this crusting can often order a fraction of the essential olive oil savor.
Find a well-constructed and additionally trusted foldable baby crib from
Small one Appleseed and remain confident that you have opted an important.
Next he's on the brink of engage in the exact talk a walk round the stand to just accept the actual woman's college diploma
enter the overall world.

Check out my web-site; Carylon Boschert