Wednesday, July 28, 2010

Alop ya!!!


Salam semua...pagi yg ceria!!!!

So rini bz k aku...ada kelas ngn malam ni masuk keje balik untuk helper the stock take..bla-bla..

Ni baru bangun sbb msk middle kan..hu..hu..so update blog jab.

Xde pe yg menarik pn untuk d'ceritakan, suma ok2 je...sebab meeting yg menggerunkan tuh dan berakhir ngn baik. Esok plak cuti, tu yg apy tu...hu...hu..

Plan? entah rr...rasa mahu karoake la...yea..yea...kali ni gi ngn mmber sekepala plak..hu..hu..

Nyanyi lepaskan segalanya..hu..hu..

Ok rr...sebab baru bngn..maka harus pergi mandi...tata..

*Oh ya nak gitau korang..rajin2la bukak karya aku...aku ada letak pic2 watak yang mana karekternyer adalah diilhamkan dari diowg...hu..hu..

3 comment(s):

HairiAks said...

Wah.. busy ek.. slmt ari ni class aku smua batal.. so boleh tito smpai ptg.. ngee...

flyz said...

hu..hu..suka la tu..

Sofi said...

have a nice day