Wednesday, July 21, 2010

Dedicate


Hari yg ceria dan comel ini, aku mahu dedicate satu lagu untuk beberapa owg dan pengunjung2 lain kat blog ini...thanks guys...

Lagu INILAH CINTA by AKim...seriusly suka sgt lagu nih, actually xde kena mengena ngn jatuh CINTA kpd sape2 pn...but jatuh cinta kepada blog biasa ku ini,blog kengkawan yg rajin update dan kengkawan2 setia yg sudi menjenguk,komen & follow...hu..hu..

Ok suma trima rr...harap2 suka..xsuka xpe..hu..hu..

Special 4 u all



(Blog2 yg aku suka kunjungi dan thanks if korang suma penah dan suka dtg blog kecik aku nih...hu..hu..)




4 comment(s):

Sofi said...

So sweet! .. TQ Flyz :D

Hasrudi said...

sedih blog saya tidak dilawati. tetiber

bungeCENGKEH said...

Thanks Flyz...you so sweet :)

flyz said...

Sofi&bungeCengkeh: Welcome.. :)

RuD: tu rr sape suruh jrg update blog...hu..hu..