Tuesday, July 27, 2010

Terpikir saat nih...



Esok gaji dah, so byk bil nak kena settle dan ada keje besar bulan depan nk kena wat, malas...tp kena wat gak..

Baru je nih abih tgk wyg...story: Street Dance, not bad...best gak...walau tahan kencing lama kat dalam panggung sbb sejuk sgt..

Aku rasa aku kena stop jab pk pasal cinta ke ape ke...just fokus on job dan misi( misi pe? hanya aku je yg tau...xleh share kat c,ni k). Cinta aku rasa xpenting buat masa sekarang..mmg tapi aku ada berkenan kat sowang tu..tengah berusaha...dapat@ tak terpulang...just try...xberjaya xpe...sbb kan aku dah cakap hal cinta tak berapa penting wat masa sekarang.

Ada sorang tu suka main tarik tali ngn aku...malas nak layan dia dan xnk tegur dia dh...mencik!!!

Good news!!!...housemate aku kata ada mmber dia nak masuk umah nih, so sewa umah share tiga...suka2...jimat2...

Tengah tunggu series GLEE dr my member...xsabar nak layan...walaupun tiga buah novel yg ada kat umah aku nih xsentuh lsg lagi untuk dibaca...teruk2 aku..

Aku rasa aku dah xlayan lagu2 macam dulu...dulu suka gak download lagu, dengar lagu2 baru..tp kini asyik dgr lagu sama je plus lagu2 lama...waaa....

Hari2...kerja..kerja...kerja...kena bercuti plak nih...bercuti jauh2 c,kit agi ok..

Puasa akan tiba bulan depan...so xcited!!! raya pn !!!! tgk rr kemeriahannya tahun nih...

Ngh lipat baju nih...lama tersadai pah angkut dr ampaian...ye rr bz keje kan...baru ada masa nk kemas2 c,kit..

Nak beli satu lampu comel, nak letak dalam my bilik...murah k...70% diskaun..rm13.00 je...ha..ha..conpirm beli esok k..

Hu..hu..itu je yg terpikir...so korang apa yg bermain di minda korang tika nih?...cuba gitau c,kit..


3 comment(s):

Robot Baik said...

yang bermain di fikiran ketika ini?

erm, bila mampu beli kete idaman ni..kempunan rasanya tgk orang dah ada kete..

flyz said...

Really...xpe..tgk budget dulu..esok dh kaya..beli k..

Sofi said...

huhuhuhu ... byk berpikir, cergaskan fikiran hehe