Wednesday, July 14, 2010

lagu2 BOYBAND



Tiba-tiba malam ni aku terdetik nak usik tang tajuk nih...dulu zaman muda2 dulu suka sgt lagu2 yg jiwang stail boyband tuh..kira macho rr zaman tu klau layan lagu owg puteh yg kira gempaks gilaks time tuh.

Masa tuh beberapa boyband menerajui smpai bila dtg sini(Malaysia) ramai pompuan2 menanggis nk jumpa diaowg tuh. Hu..hu..kat corong2 radio plak time tuh glamer giler lagu diowg, mostly under top 5 carta. Magazine ke, newspaper ke tetap muka diowg...laris rr gamaknya.




Namun kini zaman dh berubah...stail2 boyband nih mmg d'pandang rendah giler...nak2 bwk lagu jiwang karat stail zaman tuh...walau ada sikit2 rr stail tuh masa kini tp kini telah d'variasi kan supaya tak terlalu stail ala2 N'sync, Westlife mahupun Backstreet Boys dulu2 tuh.Hu...hu..

Tiga group nih aje dah leh wat korang leh review suma...walau ada yg telah berpecah namun impact diowg leh d'rasa smpai kini. Ha..ha..

Antara lagu2 mahupun boyband yg aku rasa aku layan time tuh n sehingga kini ada certain2 lagu2 diowg yg still aku layan lagi(aduhyai!!)..so meh kita tgk..


1.) My Love - Westlife

2.) Drowning - BCB (Backstreet boys)

3.) Flying without wings -Westlife

4.) Seasons in the suns - Westlife

5.) All Rise - Blue

6.) Show me the meaning of being lonely - BCB (Backstreet boys)

7.) This i promise you - N'sync

8.) Bye bye bye - N'sync

9.) Everytime - A1

10. ) Last Flight out - Plus one

11.) All or nothing - O-Town

12.) Fool again - Westlife

Actually ada agi..tapi ni most antara yang aku pernah minati...chewwaaahh...mcm ana lagu nih bunyinya ? search rr kat youtube ke..@ download je kat 4shared if korang rasa ada yg still minat agi@ sekadar ingin mengimbau kenangan.Hu..hu..

So korang rasa lagu2 boyband mana yg korang layan dulu2 tuh?...time masa muda2 ...kih...kih..sekarang tua ke? x rr means masa zaman remaja dulu tuh..


1 comment(s):

Sofi said...

hohohoh dulu2 sofi layan gak lagu2 westlife tu ..

masa tu x tau pon most lagu westlife dorg nyanyi lagu lama2 zaman mak kita muda2 dulu haha