Friday, December 7, 2012

lupa save



buat kerja kemain agi

sekali lupa save!

entah mana silapnya



dah siap dah nih satu kerja

dah ready nak balik dah

sia sia sudah satu jam buat kerja tuh

malang tak berbau



emo lepas tuh!


15 comment(s):

Rapunzeel Cikilolo said...

parah! aku selalu tertekan bab ni :)

Khaifaiz Khaifaiz said...

aku pun emo juga

Nick Nashram said...

byangkan kalo benda yg tak ingat nak save tu final tesis..stress giler kot.

Wadi AR said...

kakaka. sabar. ada la hikmah tu

Amin A. R said...

Seyes, bab ni memang boleh bagi tekanan perasaan.

Awan Biru said...

Auto-save.

Sabar bro.

Syazwan Che Deraman said...

stress boh kalo gini!

bukankosong said...

@Rapunzeel Cikilolo kan, nak nak kalau laju sangat then terus tertekan 'no' untuk tidak save

demn!

bukankosong said...

@Khaifaiz Khaifaiz join sekaki ye

bukankosong said...

@Nick Nashram ofkos, sgt stresss

bukankosong said...

@Wadi AR tulah...sabor la nii

bukankosong said...

@Amin A. R tekanan perasaan byk2

bukankosong said...

@Awan Biru kalau auto

kalau tak? abisssss

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman tulahh

Rapunzeel Cikilolo said...

@bukankosong bila bos suruh print semula. ko tahu lah rasa getarnya. kahkah