Wednesday, December 19, 2012

signal last minute



bangsat betul kalau bawa moto belakang kereta yg tetiba nak masuk ke kiri atau kanan bagi signal last minute

meroyan hampir terjatuh aku tekan brek

nak nak kalau follow dekat

bloody hell! hampir xcident d'buatnya



lagi parah kalau tak bagi signall langsung

selamatla ko! demn!






12 comment(s):

Amin A. R said...

Camtu la nasib penunggang motosikal. Lebih sakit hati, dah masuk simpang baru pasang signal. Tak ke rasa nak bomm jer kereta tu...

whitecappuccino said...

bab tak bagi signal mmg buat kita nak maki2 jer..tak boleh tahan!

Rapunzeel Cikilolo said...

kalo bawak kereta aku duduk jauh dr motor. ya, aku takut jadi apa-apa

the malay male said...

ladies driver ka?

Khai faiz said...

Signal sbg hiasan..

Aku pun penunggang yg menghadapi rasa yg sama.. Smpai takut rasanya nak menyelit...

Nick Nashram said...

aku punye moto lc patah depan.
driver keta berhenti mengejut tak bg signal pun.
dah la luka pastu moto pun calar.

bukankosong said...

@Amin A. R bukan setakat nk bomoh, rasa nak bomohkan sekali

bukankosong said...

@whitecappuccino tulah...dapat doa makian free

bukankosong said...

@Rapunzeel Cikilolo huhu, dasat tuh

bukankosong said...

@the malay male agaknya kot

bukankosong said...

@Khai faiz hiasan semata-mata ye

bukankosong said...

@Nick Nashram dia? melarikan diri? giler jahat kalau mcm tuh