Saturday, December 15, 2012

the hobbit





the hobbit

lama yer menanti filem ini, bertahun lamanya since aku zaman U sehinggalah zaman kerja menunggu

baru sekarang muncul



dan hasilnya berbaloi, tak sia-sia perat lama

apa yg specialnya berkenaan filem hollywood ini adalah kerana ke detailan mereka dalam menghasilkan cerita dan jalan cerita

hampir 2 jam setengah dalam panggung, mcm sekejab shj

lagipun paham, kalau peter jackson yg direct mesti lama punyer

so segala scene scene patut ditunjuk bole kita lihat

apatah lagi kehindahan setiap tempat itu dipapar secara baik dan tempat yg menakutkan juga divisualized ngn menakutkan sekali



kagum dengan mereka mereka di belakang tabir

well, epic baru bermula

since zaman the lord of the ring dulu, kini akan berulang balik

saban tahun nanti kita akan menanti apakah yg bakal berlaku selanjutnya

btw setiap bait cerita diterangkan dengan baik mcm mana kaitan dengan misi the lord of the ring dulu



so superb!

detail anda boleh google atau berkunjung ke panggung sendiri



11 comment(s):

Daddy Ziyyad said...

Terbaik kan!
Cuma kecewa sikit, tgh klimaks nampak mata dragon, tup tuo..bersambung daaaaaaa!

haha

eszyamin said...

BAPE KALI MEMBER AJAK NONTON, TP PURA2 BZ, LGPUN BARU TAYANG KAN..STILL GOT THE TIME.

Rapunzeel Cikilolo said...

should i?

ni yang tak saba nak g ni...

farhana said...

Ada kaitan dgn LOTR ke? Agak2 kalau xtgk LOTR boleh faham x?

BENA said...

bile nak belanja tengok wayang ? eh ? errrr

bukankosong said...

@Daddy Ziyyad dh agak dh time tuuu

bukankosong said...

@eszyamin tulahhh

bukankosong said...

@Rapunzeel Cikilolo ofkos u shoulddd

bukankosong said...

@farhana mestilah ada kaitannn , yg nih prekuel

bukankosong said...

@BENA hoho...mehla sini dulu, nnti sy belanja

Encik H said...

aku pun tunggu gak filem ni..mungkin sebab dulu memang layan LOTR kot..tapi masalahnya, sampai skg aku belum pi tengok..haishhh