Tuesday, December 18, 2012

prihatin



org Malaysia nih boleh tahan prihatin

yg aku perasan kalau aku lupa naikkan tongkat motor ketika motor bergerak

mereka mesti bgtau



sanggup kejar aku semata-mata nak bgtau tu , buat isyarat tangan la

merah muka aku jab


24 comment(s):

Amin A. R said...

untuk sesetengah perkara, memang boleh dipuji tahap keprihatinan orang kita

dee said...

boleh la. kalau tak kau nak lap macam mana?

onie said...

demi keselamatan kita juga.... sifat prihatin gitu tapeeeee,jangan prihatin kot lain ...nyampah,haha

dee said...

boleh la. kalau tak kau nak lap macam mana?

Encik H said...

aku ni dalam kategori prihatin rupanya..kahkah

Ym.Bundle said...

prihatin sekadar termampu..

Wadi AR said...

ya, dan pemurah

Rapunzeel Cikilolo said...

hehehe. aku suka tegur org pintu kereta tak rapat...

Syazwan Che Deraman said...

aku pun.hehhe.

risau.
manalah tahu, masa nak turn then terbabas pastu accident dengan kereta lain..

bahaya kot.

Cik Pensil said...

tu lh .. kejar takpa lagi , ni menjerit macam aku langgar anak orang .. haha

selalu kena kut . adeh .

diana said...

betul...betul..betul..:)

iKhRam said...

bahaya kot..
kat tempat aku dulu, pernah sorang tu mati sebab terjatuh dari motor, sebab tongkat motor..

bukankosong said...

@Amin A. R at least ada ye, dan sst bangsa itu tidak sempurna

bukankosong said...

@dee tulah, kira nasib kita baik sbb mereka bgtau kann

bukankosong said...

@onie ye betul cik onieee

bukankosong said...

@Encik H haha...lebih kuranglaa

bukankosong said...

@Ym.Bundle dan selagi boleh

bukankosong said...

@Wadi AR mulia sifatnya

bukankosong said...

@Rapunzeel Cikilolo dan kalau kain terkeluar juga ye

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman tulah, minta d'jauhkann

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman tulah, minta d'jauhkann

bukankosong said...

@Cik Pensil kih kih kih

malu jab

bukankosong said...

@diana :P

bukankosong said...

@iKhRam dasyat & minta d'jauhkan