Thursday, December 13, 2012

motivasi kerja



kadang-kadang motivasi untuk bekerja adalah bercuti

sbb tu jadual kerja aku selang 3 atau 4 hari mesti bercuti ( tak kisahlah pun brapa hari cuti, janji cuti )



cuti is cuti, kerja is kerja

selalu buat kerja bersungguh sbb nak kejar dateline nak bercuti



12 comment(s):

yana lyana said...

kalau time cuti pun disuruh kerja boleh hangin kan?

Khai faiz said...

byk sgt cuti mood kerja pun ke laut juga bro...

#thelagidanlagi said...

kau keja cuti jerr... :P

the malay male said...

Yup, mesti ada time out

frimmpong said...

apa nama fesbuk lu?macam cara je kalau gua buat kawan

chemay said...

sama laa.
semangat kerja nak tunggu hari cuti.
pelik.
tapi tu lah yang bagi semangat sbenornyaa

bukankosong said...

@yana lyana kalau yg tu, sape2 pun hangin termsk aku :)

bukankosong said...

@Khai faiz tidak pada aku, hehe

bukankosong said...

@the malay male kan kan kan

bukankosong said...

@frimmpong tekan je FB link kat sebelah blog aku nih

nnti kita jd geng

bukankosong said...

@chemay on tht day masa cuti tu

kita bebasss

Encik H said...

motivasi utk aku kerja ialah..errr..entah la ek..sebab dapat gaji kot..kehkeh..

rasa macam org yg xde motivasi pulak..