Wednesday, May 18, 2011

AF 9 di AU2



Hu..hu..lama aku tak bercerita akan perihal AF yg tgh berlangsung kat AU2 Jusco skrg ( kat tmpat keje aku tu).

Kadang2 aku terlupa AF ada kat depan mata maklumla hari-hari nengok ye tak?(sudah tak endah).Certain2 cashier pun dah tak heran sgt (Ha..ha..ayat kekwat bangat).

Macam biasala customer yg xcited sbb bukan selalu dpt nengok artis pujaan mereka live mmg ramai rr keliling balang kaca tu. Weekend mmg penuh, kalau hari biasa...bole laaa...tak ramai sgt yg duk terhendap nengok sana sini bebudak AF yg duk praktis wat tarian,nyanyian dan mcm2 agi.

Ada kekadang mereka shooting kat luar balang ngn berlari masuk Jusco cari sesuatu ( Game diaowg ). Kadang-kadang Pak Nil shoot pengacaraan beliau utk diari AF tuh. Plus kalau nasib baik terjumpa tenaga pengajar shopping beli sayur,ikan dan kelengkapan diaowg.


Cuma untung gak bila dapat nengok artis2 aku suka muncul secara tetiba spt HAFIZ dan AIZAD. Tp CT entah bila nak datang ( aku harap sgt dia muncul ) walau sedih sbb dia dah bukan DUTA Jusco dah. Dah smpai masa katanya JUSCO stand alone.

Tadi aku bukak YouTUBE, jalan2 tgk diari AF yg tertinggal, rasa sewonok dan bangga bila tmpat keje yg aku singgah,jalan2,pusing2, tmpat lepak,tmpat makan dan semestinye tmpat keje jadi medan bebudak AF lalu,Pak Nil lalu dan artis2 aku suka lalu. Ha..ha...

Au2 Jusco yg kurang d'kenali dulu dah mula terima ramai owg atau pelanggan sbb penangn AF nih. Kalau hari minggu dan public holiday mesti kedai makan mahupun foodcourt Au2 penuh ngn customer. Sales pun dah makin naik.

Actually secara jujurnya aku mmg tak mengikuti pun AF kali ni sbb dalam bilik aku xde Astro, kat ruang tamu aje ada. Tp d'sbbkan malas nak lepak kat luar bilik maka aksi2 dan konsert bebudak AF9 nih mmg terabai. Harapkan tgk live kat depan mata je bila pegi keje.

3 comment(s):

Rozuan Ismail said...

wah!keje dekat jusco yg ada AF tu ke?huhu

Fred Isman said...

aku teringin la nak pg tp x sampai2 lagi..hehehe..kalo sabtu ahad dornag ade jugak ke?..bukan konsert ke?

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

Rozuan: yup...td pun CT dtg...

Fred: sabtu xde...diaowg cuti...ahad-jumaat mmg sentiasa ada smpai jusco tutup