Sunday, May 29, 2011

Main kutu


Waaaa!!! Nak iphone! He..he..


Tgk rr can ana nnti, kalau takleh kawal nafsu nak nak nak nih, maka beli rr dia.Hu..hu..


Btw nak gerak gi keje, i keje hari Ahad lol,cuti hari biasa.


Happy sikit bulan nih, dapat duit kutu, boleh menyimpan lebih sikit atau manala tau bole beli iphone tu :p


Untung gak main kutu nih, menyimpan secara senyap. Walau tak mcm menyimpan kat bank tu, at least untung lol, sbb takde bunga segala. Ha..ha..


Macam mana main kutu?...Tanya rr owg yg tau. Bukan main kutu kat kepala tu k! :p

5 comment(s):

chah said...

kalau aku beli je terus.senang citer.tak payah nak berangan-angan dh.pastu tido pn dgn iphone.hehe

CintaZulaikha said...

mmg best main kutu, lebih lagi amik time nak dekt raya.syiokkkkkk woooooooo~~

joli sakan la thun nih...yahoooooo

NAZRUL AZAT said...

woooo... simpan duit tu buat belanja kawen :-)

achik ezam said...

bang belanja mee goreng bang :)

encikReza said...

aku nk passion fruit smoothe kat each a cup boleh?