Tuesday, May 24, 2011

Entry yg ada dlm kepala otak aku



Malam syok,malam best dan malam bebas sebebasnya, sbb esok cuti...yahoooo!!! Tidur lewat rr jwbnya,plus layan GLEE latest season!

Btw...td ada owg buat aku marah! Namun sbb malas aku nak bebal lama2 maka aku beli je sate 20 cucuk lepas geram.Santap sampai habih! Bukti? Gambar d'atas tu.

Esok dan lusa cuti tp tak planning agi nak wat apa...maybe duk melangguk buang masa aje kat umah. Nk kuar xde sape2 nak teman,buah ati lak keje.Ha..ha..

Actually aku mcm nekad nak beli iphone ( tp mahal sgt...), HTC pun not bad gak.Nengok mmber aku pakai serius jeles,smart lol plus manyak application yg syok!

Padahal aku baru je nukar h,set....adakah patut aku tukar agi? Membazir aje kan? Tp utk kepuasan apa salahnyerrr (kata nafsu aku, :P )...and then ujung bulan nih dpt duit kutu. Riban gaklaaa jumlahnya. Mula2 main suka-suka je...alih2 serius...mcm berguna gak simpanan senyap-senyap nih.

Okla guys...nak sambung nengok GLEE, malam nih aku coretkan pe yg terlintas kat fikiran dan apa aku rasa skrg nih je. To all, jgn sedih2 ,happy2 sokmo tau...specially to Yana.


Mr Nurr Ezam...u know the best 4 u fren...he..he..

Joey...jgn lupa janji ko...

Kak Ika, umur akak lagi muda dr sy lol...xleh terima...nasib baik dah kahwin...kih...kih...tak sia2 panggil Kak Ika.

Faiz...rajin ko singgah blog aku, malu plak aku nih, almaklumla aku jarang singgah blog ko. Tp aku tetap singgah gak k... :p

Reza...mana ko menghilang?

Azam...bz ke?





Bye222.....


6 comment(s):

::FAIZ FARISH:: said...

aku suka makan sate

Syuk Ry said...

sate kajang ler... bru layan..
Bersedia Untuk Bertukar ker Windows 8

CintaZulaikha said...

kak ika tu akak ker...errrr...umor awk bape sbrnya?? tetiba~~

Joey said...

wah. apakah?

yuszeanayunus said...

terima kasih sid...hehehhe nk hepy tapi tak leh...malam ni nk ckp hepy pn tak nk ckp tak hepy pun tak..yang pasti sok kamek mau naik belon terbang ke semenanjung sik sabar kamek mau hiruk udara di kampung nyaman tok...

tq sid..

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

Faiz: sama rr beb..

Syuk: sama jer...cuma kuah nyer best sikit

Joey: janji palsu sudah...

Yana: Selamat pulang ke kg yana...moga apy3x...