Tuesday, May 17, 2011

Gelak kat BLOG sendiri... :P





Ha..ha..ha..ha..ha...

Aku tumpang gelak utk diri aku...hampeh tul aku bulan nih, mmg sengaja biar atau mmg keadaan yg buat ia terbiar.

Mmg pecah rekod! Seminggu tak terjenggah langsung!(Aku buat rekod utk bulan nih) Tanpa sentuh dan tanpa jengok! Kalau sebelum nih kat mana aku berada pun tetap kena bukak gak, kena jenguk gak. Tp kini dan bulan ini...lain sgt!

Aduyai...baru 10 post(s) je? Ni dah hampir ujung bulan baru 10 post aje aku update (paling sikit utk blog nih)...agak mcm satu penghinaan utk blog BUKANKOSONG plak, ala-ala bagi hint macam tuan dia dah nak bersara. Entah lol...aku pun tak paham...

Takpela, aku tetap syg ko BLOG, xdenyer aku buang ko terus...aku SYG ko ngn kawan-kawan aku kat sini walau haram langsung tak penah jumpa agi.

Kat sini rr aku jumpa Joey,Achiek Ezam, Kak Ika dan EncikReza (Sekadar menyebut a few name yg femes kat sini)....so aku tetap sayang ko BUKANKOSONG. Tanpa ko aku tak bole femes ala ala mereka sekali.

Walau 10 pun okla...pahnih up up lagi ye tak?

6 comment(s):

Rozuan Ismail said...

kata busy?x pe lah ok le tuh dari x post apa2.huhu

::FAIZ FARISH:: said...

sory agak lama tak dtg sini... aku bz skit

CintaZulaikha said...

saya sayang blog saya jugak..

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

Rozuan: Tu la...bz katanya...

Faiz: waa...its ok...samala kita,aku pn jrg ke blog ko beb

Kak Ika: hu..hu..

Azam Shah said...

hebattt :)

Joey said...

aku plak nak minta maaf. tengah2 tahun macam sekarang ni aku memang bz sampai tak sempat nak jumpa dan kenal2 ko secara live, walaupun dekat!!


p/s nanti we try to set a lepak2 time ok. :)