Saturday, May 14, 2011

Dasyatnya!!!




Pecah rekod!!!

Aku seminggu tak update blog! Bz punyer pasal, ni gara-gara Training kat Country Heights aritu smpai xde masa langsung nak update blog.

Then bila sampai umah 2 hari lepas, penat plak then postpone ke hari Jumaat, alih-alih ari Jumaat tu Blog under Maintanance la plak. Langsung tak bole update sehingga saat nih...

Aduyai...

Well, segalanya setakat nih berjalan dengan baik...aku ok dan bahagia cuma sesekali rasa tak happy sbb adalaaaa...

Tetiba teringat saat masa training bebudak MT...syok,best,excited...paling bangga bila kami diangkat sbg trainer terbaik dan terbestttt...suka!!!

He..he...





6 comment(s):

Rozuan Ismail said...

rindu entri baru =)

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

Rozuan: yo la tu...hu..hu..

CintaZulaikha said...

samala, diri sdri pon da lama tak update...huhu

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

Kak Ika: cian kat blog kan, terabai sudahhh

chah said...

kelas pakaian trainer.ala2 plajar boarding school gituh! tahniah dpt trainer terbaik.ko memang letop!

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

Chah: aku tak pakai pakaian tu la, btw thnks dan selamat hari guru buat ko beb!