Wednesday, May 4, 2011

Selamat tinggal Kuching



Setelah 4 hari bercuti, akhirnya kembali ke umah ngn tak rela hati...sbb apa? Yala rasa nak cuti agiii!!! Ketagih bangat nak berehat @ nak sambung cuti, maklumla bersantai-santai nih sape tak nak kan? Hu..hu..

Tp mana bole? Kalau tak masuk keje mana nak dpt gaji kan? Mana nak dapat duit utk berbelanja sakan bercuti suma tu. Ko nak harapkan mak ayah ke? Mmg muka tak malu...

Btw...aku dah gelap beb, muka dah hangus dek berjemur kat tepian pantai.Oh tidak!!!

Then aku beli 5 bijik kek lapis...pilih yg sedap2, kat tempat Dayang Salhah nyer, member aku cakap kat situ kek lapis mmg sedap, masa kami try suma jenih kek lapis tu mmg mau mati kekenyangan. Padahal makan sikit aje. Paling best flavour masam masam manis.

Aku selamat tiba kat KLIA td jam 11am, sayu je rasa hati nak tinggalkan Kuching, entah bila bole dtg agi. Walau bandar nih ok ok je but view dia mmg nice.Ada antara tempat tak sempat teroka sbb jauh sgt.

Namun InsyaAllah dtg lagi.Mungkin pah kahwin kot.He..he...


6 comment(s):

Rozuan Ismail said...

wow!nak kek lapis sarawak jugak!huhu

p/s seronok cuti ye.bila la dapat pergi sarawak.mesti seronok betul kan?

::FAIZ FARISH:: said...

eh kek lapis aku ade tak? heheheehe

Joey said...

Hahaha..last statement tu aku nak pandai2 buat spekulasi. Adakah maksudnya bakal2 pasangan ko org sarawak??..opssss..larikkkkk

P/s aku nak kek lapis india please...hihihi

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

Rozuan: mmg best!!! Jom2 kita gi next time

Faiz: mehla ambik smentara masih ada nih

Joey: pandaila ko... :P

encikReza said...

alaaa
lupa aku nk bgtau
ko patot try kek lapis kat mira
better than dayang salhah tau..

eh, mana ole² aku tu yer..

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

nk? Meh jumpa dan ambik...he..he..