Tuesday, July 5, 2011

Badan besar tp hati nipis mcm kulit bawang

Bila badan dan fizikal sebesar gajah atau bukit Broga, tp hati sehalus dan senipis kulit bawang lain plak jadinyer...ingat ke balance, hati kering je upanyer tidak!


Sensitif tak tentu pasal...ingat ke rupa macho,badan besar, umur matang okla...byk makan garam,tp sama je, mcm budak2 hingusan nak perhatiaan lebih.


Lama-lama kawan menghilang k!


Aku semestinyer tak mau jadi mcm dia, harap korang pun.


Nak bawak majlis pun susah, bebal memanjang, lama2 owg tak respect ko. Nak ajak join event pun owg tak mau...




* Bukan dituju kepada sesiapapun...cuma saling mengingati, jgn salah paham...


2 comment(s):

achik ezam said...

ouchhhh...teraa!

flyz said...

ele...ko kurus, nak terasa pe nyer...