Sunday, July 10, 2011

Falling in Love


Malam nih tenet mcm taik kucin!


Dan aku plak xde cerita sgt nak d'share.Cuma BZ ngn preparation Broga Trip...rombongan company katanya.


Kena bangun 5am plak esoknya.Moga segalanya berjalan ngn baik dan suma2 yg join apy2 je nanti.Selain keje, meh kita berehat dan bersantai ngn aktiviti lain...


Btw...tq my fren CC aku(kat FB) ngn my feveret sis nyer lagu nih...lagu baru wei...




8 comment(s):

delarocha said...

waaa CT dah nyanyi lagu english skrg

flyz said...

Delarocha: Bln 9 nnti kuar la albumnya...full album omputeh

amry said...

laaaaaaaa..........lagu ker???aku ingatkan ko jatuh cinta....adehhh

flyz said...

Amry: he..he...

::FAIZ FARISH:: said...

Ct Terbaik

arina ahmad said...

dah lma nyah depa dok nyanyi lagu english. la ni depa nak masuk uitm nak masuk blajaq. apa ceghita?

Asrul "iLham" Sany said...

CT forever....

aku pun ingat ko ada kesayangan baru

;D

achik ezam said...

siti!!!!