Tuesday, July 19, 2011

Bau badan ko beb!


Bau...


Bau badan yg busuk


Kadang bole wat kita negative kat owg tu, bukan sengaja pun, cuma bila berada di sebelah, aromanya sgt menjijikan...sgt tidak adil bg aku dan sesiapa lah.


Dalam kepala? Tak pakai deodorant ke manusia nih? Muka dah lawa, smart...sekali ambik ko menyengat...


Maka wujudlah istilah makhluk 'tengik' ,bau 'cagu' dan 'bangla no.16'....ha..ha..


Perfume skrg murah je...RM10 pun dah bole dpt, one drop pun dah murah, cuma pandaila ko pilih baunyer, bukan apa, bila selalu bergaul dan sering berada dikhayalak...kita perlu berbau segar,wangi.


Kesian owg sebelah,ada pencemaran bau.Jangan hukum mereka dengan bau tengik kamoo, hygine ok!


Kadang bau bole buat owg lain ingat kita,gelar kita dan respect kita.

3 comment(s):

A.A said...

Haha. aku phm pe yg ko alami skrg sbb aku pun ber"ROOMATE"kan org sebegitu. Bau ketiak cegampang! HAHAHA.

::FAIZ FARISH:: said...

hahaha... kwn aku alaminya smalam... trs dia post kat fb

flyz said...

A.A: hu..hu..redha2

Faiz: bengang rite?pencemaran bau je