Sunday, July 24, 2011

Gengblogger webpage aku tak bole masuk






Untuk aku GENGBLOGGER nyer site agak penting gak, sbb aku boleh pin entry aku kat situ.

Plus bole jalan2 kat blog owg lain gak. Byk entry2 menarik kat situ.Tp kan dah 2 hari dah aku takleh masuk.Tak tau rr nape?

Korang pun terkena ke?

Ada sape leh bantu? Entah nape tetiber window nih mintak password segala, aku dah isi pe yg patut suma,tp still sama gak,xbole masuk? So how?

Nyampah den!

Patah gak kaki sebelah nih...

5 comment(s):

nizamsani said...

pernah daftar gengblogger.
tapi tak tahu guna pun.

flyz said...

ko selalu pin entry kat ner?

nizamsani said...

tak pernah ping.

Anem arnamee said...

gb kena hack.

flyz said...

Anem: ye ke? tak tau pun