Friday, June 10, 2011

Apy Aniversarry BUKANKOSONG!!!!





Baru perasan tadi...aku pun bukan ingat sangat...yg aku tau bulan June je...


Sekali tertengok LINK WITHIN...post pertama aku, upanyer arini birthday blog aku nih...sob2 dah setahun upanyer my BUKANKOSONG nih...







Walau mudanya dia tp sebenarnya aku dah berblog lama sudah, cuma blog lama tu aku dah delete pun. Atas sbb sbb yg tak dapat dielakkan.


Tujuan blog nih dibuka actually jadi tmpat sesi luahan perasaan je. Then terus bertukar jadi general nyer blog.


Aku bukak blog nih juga kerana dia, (siapa dia biarlah rahsia), frust sgt masa tu ngn cinta dia barangkali. Beliau ada lagi kat FB aku tu, kami jadi kawan biasa je skrg, tp kalau teringat balik mesti aku sedih.


Orait! Lupakan kisah lalu...


Tak baik sedih2 since nak celebrate my 1st year BukanKosong nih, apy birthday! apy anniversarry!


Tanpa bukankosong nih mesti idup aku busan kan?...ada dia terubat sikit dan dah jadi hobi pun aktiviti berblog nih...di samping dah jumpa a few kenalan kat sini.


Kenapa aku letak nama BUKANKOSONG? ...ada yg pernah bertanya...


Aku letak nama ni selepas ia terlintas kat hati aku, aku letak ia dengan perasaan aku sekali, masa tu perasaan sedihla yg paling byk...sob...sob...


BTW...selamat hari lahir, tak sangka baru setahun ye...




*Kawan-kawan yg singgah...apa pendapat korang ttg BUKANKOSONG nih? Any komen? Sila-sila, aku nak dengar gak...alang2 dah setahun kan...

7 comment(s):

Joey said...

eh apsal komen ko skrg kat atas?

buatla kat bawah..barulah aku bleh baca..hihihi


p/s nampak sangat x membaca kan? hihihi

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

Joey: mmg selama ni komen kat atas la...ko nih...

tak membaca pe nyer ekk?

keroro said...

hepy annivesary blog bukankosong...:)

delarocha said...

selamat ulang tahun

SHAMSUL AMRI said...

Hepi annivesary gak....... :)

Azmer Lias said...

thniah2, da seta0n da yek?
happy anniversary!!

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

thnks kwn2 4 the wish!