Wednesday, June 15, 2011

Hackers & ASTRO



Isu malam ni bila bukak TV tgk brita...isu pasal Hackers & ASTRO


Hackers yg annonymous, saje hack website gov dan mana2 website glamer, motif sbb tak pueh hati. Internet disekat sana sini katanya...xleh bebas download dan link spt dulu.Takut gak dengar, nasib baik BK nih blog peribadi dan blog biasa2 je, tak berbaloi sgt utk dihack.


Hurrmm...mcm2 dan owg Malaysia nih makin berani, bila dah pandai kadang2 salah guna plak. Last2 yg tak bersalah pun terlibat.


Then pasal ASTRO, yg dikomen oleh team politik tadi sbb naikkan harga package ikut sedap walhal haram...ari ujan je signal cam celaka, takleh nengok rancangan.


Kata mereka(team owg politik) bila dah untung byk, jgnla lupa diri dgn naikkan harga sebarangan, baik betulkan masalah yg tak settle tu je. Baru pueh hati.


Tak taulah...owg tak berkira sgt kalau service bagus, ini sama je kat takuk lama tu. Kalau byr byk tp pueh hati guna ada gak berbaloinya, mcm guna iphone nih...pueh je hati walau mahal...hu..hu..(nak jugakkkk bgtau :P )


Apepun mereka jela yg tau pe sebenarnya yg berlaku, aku nak komen byk2 pun bukan byk ilmu pun dan bukan byk tau sgt pun. Pandai2 rrr nk idup...yg penting dalam hidup jgn menyusahkan owg nnti kena balik kat batang idung ko sendiri.

3 comment(s):

CintaZulaikha said...

astro tu mmg, cekik darah tak hengat...da la servis lambat..

::FAIZ FARISH:: said...

sabo je lah

achik ezam said...

hackers?

Hrmmmmmmm......