Tuesday, June 21, 2011

Suara kuat



Aku mmg alergic tul ngn owg yg cakap guna suara yg kuat2 nih...mcmlah aku jauh sgt ngn dia smpai cakap suara terjerit-jerit.


Ada yg tak perasan dia mmg bercakap mcm tu.


Kalau duk office tu,satu office bole dengar suara dia.Sgt tak suka! So segala cerita yg patut dirahsiakan terus terbongkar...adakah ini suatu penyakit?


Sama gak ngn manusia yg bercakap pakai h,set tp sebatu suara bole dengar...tak perlula memekik ye, sbb mulut ko tu dah memang dekat ngn h,set lainla kalau owg belah sana kurang pendengaran.


Tak sesuai manusia mcm nih...mencacatkan kredebiliti diri atau pembawakkan diri ko tu.

5 comment(s):

achik ezam said...

saya ckp biasa2 tapi kolo gelak mmgla kuattt

Azam Shah said...

loudspeaker :)

::FAIZ FARISH:: said...

aku cakap pelahan, kdg2 org tak dengar aku cakap. hehehe

encikReza said...

sesuai kalau ajak masok dalam hutan

yuszeanayunus said...

sy pun suara kuat...mcm mana nk buat ya...huhuhu..ramai org yg tak suke sbb suara sy yg kuat..jadi mcm mana sy nk buat bila sy cuba ckp slow org plak tk dgr..huhuh..