Tuesday, June 14, 2011

Comfort zone

Internet cam haram je,aku update pakai iphone jeh!

Sebut tang comfort zone,adakah aku kat situ skrg? I dunno, tp comfort comfort ni menakutkan gak,sbb ia buat ko tak berkembang. Mcm tu je...

Dlm idup klau tak kuar dr kepopong tu ko takkan maju, nk tak nk ko kena kuar dan maju setapak ke depan walau pahitnya tuhan je yg tau.

Btw dugaan kat mana2 pun...

Telanla dulu dan nikmati hasilnya yg hebat kt depan tu.

Tp jgn lupa gak, idup tetap punyai pilihan... Pilih mana yg ko selesa beb but memajukan ko.

7 comment(s):

::FAIZ FARISH:: said...

wah ada I Pon.. hehehe

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

hu..hu..dh tau lg mau tanya...

delarocha said...

well said... cabaran itu perlu untuk memajukan diri

Joey said...

tu diaaa... sudah comfortable memakai iphone :)

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

Delarocha: Benar...

Joey: ada ke? bukanla...iphone tu kalau bule nak nambah lagi applicationnyer

CintaZulaikha said...

sy mau maju.....weeeeeeeeeeeee

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

Ika: sila sila..