Wednesday, June 1, 2011

Cuti,iphone & Jalan-jalan





*Kapal Mr Pirate kat Midvalley



Setelah seharian berjalan,maklumlah cuti kan...ke Midvalley,Bukit Bintang dan Times Square setelah berkurun tak jejak.

Ponat den...

Asal nak nengok Kung Fu Panda...tp haram!! suma tiket full, ada seat tak elok je. Batalkan terus kami niat tu!

Entah bila bole nengok...baru teringat upanya skrg ni tgh cuti sekolah, patutla sesak sana sini, LRT,komuter dan monorail...suma sama! Benci den ngn kesesakkan itu.

Then setelah puas merayau, balik aje umah...skrg turn iphone lak, bermanja-manja ngn nya.Godek sana-sini,tanya pakar can ana nak handle,download dan sycn....jenuh gak aku berexperiment sendiri sehingga akhirnya aku tau can ana fungsi dan kawalannya.

Menda canggih nih maka kita kena berlagak canggih gak.

Software nak2 yg unfamiliar aje. I tune la tu la...whatever! Asal puas setelah berjaya menguasai ko...hu..hu..


5 comment(s):

NAZRUL AZAT said...

uwoowwwww dah pakai ipong... yeeayyyyyyy

encikReza said...

cehhhh

eksyen ko ek!

::FAIZ FARISH:: said...

hebat

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

Zat: dah smpai seru kot

Reza: mana de, susah lol ngn gadget canggih sgt nih

Faiz: biasa2 je

encikReza said...

biasa la tu
mula²....