Saturday, June 18, 2011

Selamat ari abah



Aku dari kecik sampai loni, tak celebrate pun apa2 event spt mana owg bandar celebrate, cthnya birthday party ke, hari ibu ke, hari bapa ke...mmg tak penah. Sesama kami sampai loni mmg tak penah la...tetiba kalau kami buat mmg akan dihentam buang tebiat katanya...ha..ha..

Sbb kami 1 family diajar utk berkeadaan spt biasa je...yala owg Kg kanzz...

Apepun pah pindah KL, mula lain ceritanya...aku terdedah ngn suma nih. Tp still ngn family tetap tak sambut, may be keluarga kami sempoi je kot. Nak nyatakan kasih syg tu ngn cara kami tersendiri je.

Tp aku tetap tak lupa dan tetap ingat bahawa arini adalah ari utk celebrate my abah. To ''Ma Hasan Bin Harun'' walau kita tak celebrate pun tp anak mu nih xdenyer lupakan mu.


To all...selamat ari abah...

8 comment(s):

achik ezam said...

hi abah :))

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

Ejam: ye abah ejammm...

::FAIZ FARISH:: said...

i love my abah

CintaZulaikha said...

ada perkataan abah2 tak??...huhu

Asrul "iLham" Sany said...

i LOVE my papa

;D

Azam Shah said...

selamat hari abah :)

encikReza said...

gambar ni ko snap kat tpt keja ko ek?
yg kat area cashier bawah tuh?

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

To all slmat ari abah..

Reza: pandai punn...tul tu, nmpak sgt selalu singgah Jusco kan