Monday, June 27, 2011

Negeri cik siti KU!



Dengan jayanya smpai ke Kelantan tadi, walau lambat sikit sbb bas hantar owg ke Jerteh dulu but okla smpai gak.


Happy je kt Kg, rasa bebas, free dan mood bercuti membara-bara, sekejab pun jadila asal dapat rasa nikmat berehat tu.


Btw masa otw td kat bandar KB aku nmpak bangunan nih (gambar atas)...1 bangunan penuh alat deco aje. KL pun xde sebesar nih...hebat rr negeri kawe.


Orait then nak lepas geram gak kat sini, ada marah byk ngn maxis skrg nih, ada something wrong...ko charge bill aku melampau-lampau,aku rasa tak guna sebanyak tu! Rasa nak potong line je nih. Mencik!


3 comment(s):

achik ezam said...

bertukarlah kepada digi.

line digi penuh woo kt pantai timur.

CintaZulaikha said...

semata ye en ezam nak tukr ke digi..huhu

flyz said...

ika, tula...promo lebih...nk wat can ana owg kuat digi...he..he..