Monday, April 4, 2011

ABP + Tok Ti


Ha..ha..tgk ABP sbb nak nengok Tok Ti je, termakbul dengan persembahan beliau yg best!

Aku suka dengan result ABP malam nih, ANA RAFELI menang wei! Padan muka sape yg kutuk dia aritu! He..he..

Pertengahan segmen ABP mcm bosan, opening persembahan pun. Nak umum result tadi pun penuh drama. Btw bole nampak muka cuak Zizan masa time nak umum sape paling popular, yala berharap gak dia menang...pepun tahniah SAM walau aku sebenarnya nak Zizan menang sgt...

He..he..satu lagi, sorry my fren! Feveret artis ko tak menang rr, Abg Nuar Zain tu...tengah tension kot dia kat Johor tu. Sabor2 ye fren...he..he..

Satu lagi suka statement SAM '' Thnks datuk Ct bg chance, ada harapan gak saya menang''. Ha..ha..respect ngn Tok Ti yg berundur secara terhormat. Yuna! Congrats ganti tempat Tok Ti.

Yang lain-lain nyer komen, korang bole ikuti kat blog-blog lain ekk, ramai akan review nanti. Chow!

3 comment(s):

Aman Ibrahim said...

love dato ct..
pengunduran beliau secara terhormat, bg chance kat orang lain but still she's the best..
suke performance die..

flyz said...

tu rr...he..he..

Luv ct bangat bangat

::FAIZ FARISH:: said...

smalam abp mmg best