Monday, April 18, 2011

Perasan tak?



1.) Perasan tak slot berita ''Fuhhh!!!'' sama dengan ''Melodi'' nyer? Nama pun satu team nyer (Media Prima), tp tak syoknyerr mcm ulang cerita lak kan?

2.) Berat sebelah tul media kita...specially tang berita politik? Muakkk tetiba...korang perasan tak?

3.) FB jadi medan utk segala-galanya, cthnya kalau kami nak siasat tentang bos utk apa-apa news,dia tengah marah ke apa ke?cuti ke dia? Atau kata mana dia berada? Fb la boleh bg track...thats why aku tak simply2 update FB aku, kecuali jk perlu je...

4.) Perasan tak cerita hantu Melayu kita kat TV dan filem melampau2...asyik2 cerita hantu je, trend tul ya? Dulu kemain lagi di block kat Tv! Apepun aku tau penerbit tempatan playsafe je ye...

5.) Ct tetap juara kat persada seni? Setuju tak?Ekkk...ni ada kaitan ke? :p



7 comment(s):

Ai Ni.. said...

setuju!!

D i n said...

hohohoho baru perasan hohoh betol tu~

BB.B.Com said...

dah lame dah perasan huhuhu

bukankosong said...

Kan? korang...redha je ye...

::FAIZ FARISH:: said...

stuju stuju

syahrir said...

no 5 tak sejutu sgt2!!!! *whoops!

bukankosong said...

Faiz: ha..ha..

Syahrir: ya ya, ko mmg rr tak setuju, ziana zain je ko minat... :p