Wednesday, April 27, 2011

Jalan-jalan masa muda

*Best fren ever!



Hari ni masih lagi mood mood yg tak best, entah bila la nak jadi best aku pun tak tau.

Dan juga hari nih dah gaji, byk planning gaji utk bulan nih tambah-tambah aku nak pakai byk duit utk percutian awal bulan 5 nanti.


1-4 May aku bercuti ke Kuching with a few frens...cuti lagi ye?...mestila, tgh2 murung dan perasaan tak syok nih baik aku gi releasekan kat sana. Aku tak nak shopping sgt, yg penting excited nak nengok tempat owg, plus naik flight utk kedua kali.


Tiap-tiap bulan aku cuba bagi hadiah kat diri sendiri,tak mahu tension2 keje, tak mahu tension2 dengan keadaan dan tak mahu rosakkan kesihatan diri aku dengan memikirkan perkara yg bukan-bukan.

Lagipun jauh perjalanan luas pengetahuan dan pengalaman ya.


Aku mmg dah nekad,sblm aku kahwin aku nak rasa semua menda ( i mean menda yg baik2 je ye), nak jalan2 ke byk tempat specially oversea ok! Tak mau idup kat bwh tmpurung tu lagi. Sementara masih mampu nih apa salahnya merasa.



*Ok ka?


5 comment(s):

i'm shin... i'm inesen said...

ouh.. selamat belajan jalan la yer.. seronok ek pegi tempat org.. snap gambo bebanyak.. nnt tepek kat blog k

::FAIZ FARISH:: said...

wah pegi Kuching, nak ikut.. hehehe

encikReza said...

kuching...

hurmmmmmmmmmmmmmmm
njOy ur cuti² k

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

shin: semestinyer

Faiz: bole bole

Reza: me kasih,nnti aku belikan sst tuk ko

encikReza said...

aku tungggguuuuuuuuuuuuuuuuuu