Thursday, April 28, 2011

Karoake + ngajar + Kuching



Penat berjaga malam, juga penat memekak hingga jam 3am.

Actually smlm mmber tempat keje,dgn senang hati je ajak aku gi karoaks kat REDBOX Sogo tu,aku plak pantang diajak terus terima pelawaan tanpa pikir panjang (padahal nak save duit tuk gi bercuti ke Kuching) nak nak menda aku suka, pe lagi setuju terus rrr!!!

Plan yg main2 nih jd serius bila kami mmg tul2 gi karoaks smpai 3am, lepas abih keje kul 11pm kami terus bergerak ke sana. 3 jam ok! Habih dekat dekat RM150 gak yg dishare 3 owg.

Aku yg jenih tak kesah, asal bole hiburkan diri sendiri terus enjoyz sakan. Macam2 lagu pilih yg menguji vokal sumbang aku nih. Walau suara tak sesedap mana, at least yg dgr, kami kami je ye? Hu..hu...

BTW hari nih cuti agi, agak byk menda nak wat, nak settlekan bil bil, nak settlekan hal cukai pendapatan tu, nak kuar beli hadiah utk my manager yg akan ke tempat baru serta malamnya gi Jusco jab tulun tulun wat stock take tu (actually tunjuk tunjuk muka je,hu..hu..).

Esok plak bakal bz dengan preparation utk ke Kajang 4 new MTRT (Management Training & Retail training program) 4 hari 3 malam. Kat mana kat Kajang tu,lupa lak resortnyer nama apa?

Kena ngajor dan urus staff2 baru ala ala cikgu.

Dulu ingat lagi masa mula-mula masuk aku yg d'train,kini my turn lak, new experience ok! Then 2 hari lepas tu akan berangkat ke Kuching utk bercuti. Sgt sgt tidak sabar!

6 comment(s):

mr.syazwan said...

perhhh lain kali kalau nak berkarok jgn ler lupa org disini sekali ye...

hahaha

selamat present tuk esok ye

=_=

::FAIZ FARISH:: said...

stuju ngan Syazwan

flyz said...

wan: thnks..ok ok,nnti aku ajak ko beb

Faiz: setuju aje ko ye

encikReza said...

kajang?
country height kot...

flyz said...

reza: pandai ang..betul betul...

encikReza said...

wei,
port budak² raja lawak!