Sunday, April 24, 2011

Ikut mood punyer pasal




Sesekali terasa malas utk nak update blog, entah lol, mood tak sampai seru.


Rasanya berbanding bulan lain, bulan nih paling c,kit entry dan paling liat idea. Bulan lepas sampai 80 entry, tp bulan nih ujung bulan pun separuh je baru cecah.


Ni lah aku, semua nak ikut mood, makan nak ikut mood, nak kuar nak ikut mood,jgn keje dah lar...nnti haram plak duit aku dapat. Tak gitu?


Well, hari nih xde yg menarik pun, td kuar jab karoake selepas balik keje. Bersama best fren dan awek tercinta. Ha..ha..aku bercinta kah?


Ya benar...nnti aku kenalkan kat korang k...




Sekian...


6 comment(s):

CintaZulaikha said...

akak pon takda mood..mood da lari tinggalkan akak..................huhu

::FAIZ FARISH:: said...

aku ade mood nak jenjalan.. hehehehe

::FAIZ FARISH:: said...

aku ade mood nak jenjalan.. hehehehe

::FAIZ FARISH:: said...

aku ade mood nak jenjalan.. hehehehe

encikReza said...

awek?

jeng
jeng
jeng.....

bukankosong said...

Faiz: ang terlebih mood ye,smpai 3 kali komen post

Reza: ha..ha.. :P

Kak Ika: balik KL pun xde mood ekk?